Forside Nyheder Klanen Kastrup Skole Slægten

Ukendte billeder

I tidens løb har jeg fra arvingerne modtaget flere fotosamlinger fra afdøde familiemedlemmer: "Disse album fandt vi efter vor far/mor/moster/onkel/faster, og da du jo interesserer dig for slægtsforskning, synes vi du skal have dem!".
Som slægtsforsker er man altid taknemmelig modtager af sådan en gave, men det efterlader næsten altid en række billeder, man ikke umiddelbart kan sætte navn eller sted på.
Ofte vil der være andre familiemedlemmer, der kan sætte navn på, men en del billeder vil høre hjemme udenfor familien; venner, bekendte, arbejdskolleger mm. Dem er det helt andre mennesker, der er i stand til at sætte navn på, men det vil være værdifuldt, at få klarhed over, at det altså ikke er familiemedlemmer.
Jeg har derfor samlet mine ukendte billeder på nogle sider, inddelt efter den oprindelige ejer, og herigennem håber jeg at kunne få sat navn på flere af mine ukendte billeder.
Enhver hjælp vil blive modtaget med taknemmelighed. Skriv til webmaster@aabakken.dk

Richard Andersen
blev født den 30. juni 1918 i Gustine som søn af Andrew Andersen og Valborg Marie Katrine Petersen, som begge var emigreret fra Ærø. Danmark. Han havde to søstre Jayne Agnes Andersen og May Virginia Andersen. Richard blev gift med Constance Arlene Lyon i 1944 i Berkley, Californien. Sammen fik de børnene Richard Craig Andersen og Deborah Marie Andersen, gift Bird. Billederne her har jeg fået af datteren Deborah Bird, som også gerne vil vide, hvem der er på fotografierne.

Martha Marie Kristense Knudsen, gift Kastrup
Martha er født den 13. marts 1901 i Vrå ved Ærøskøbing som datter af jordbruger Johan Jørgensen Knudsen og Christense Marie Eriksen. Hun var første barn i ægteskabet. Hun var søster til jordbruger Johannes Knudsen, som senere overtog ejendommen i Vrå. Hun var som ung ude at tjene som ung pige, blandt andet i Vissenbjerg på Fyn. Hun havde som ung pige meget tæt kontakt til sin mors familie i Marstal. Hun blev gift med Peter Egidius Kastrup den 19. oktober 1941. De boede i Baggårde i Ærøskøbing. Også senere i livet var hun meget udadvendt og deltog i udflugter og havde mange veninder. Der kan derfor være menge af de ukendte billeder, der ikke er familie, men andre personer, der har haft en betydning i Martas liv. Martha døde den 14. februar 1998 på De Gamles Hjem i Ærøskøbing.

Bernhard Hansen
Bernhard er født den 1. oktober 1894 i Ærøskøbing som søn af Rasmus Andersen Hansen og Magdalene Christine Petrine Andrea Eriksen. Han var ældste barn i en søskendeflok på 9 børn.Han udvandrede 1914 til USA, hvor han slog sig ned i Jacksonville og åbnede en hardwarestore. Hans datter Norma Verne har blandt mange andre billeder, disse ukendte fotos, som alle skulle være Bernhards venner. Det kan dog ikke udelukkes, at der også er familiemedlemmer iblandt. Det vil derfor glæde såvel mig som Norma at få sat navne på disse ukendte billeder.

 

 

 


   

webmaster@aabakken.dk