Knudsen-klanen fra Vråvejen, Ærøskøbing
Alle efterkommere af Johannes og Karla Knudsen er fødte medlemmer af Knudsen-klanen. Hertil kommer efterkommernes ægtefæller/samlevere.

Med seks børn og 16 børnebørn med ægtefæller og efterhånden 36 oldebørn, er det umuligt at samle hele familien, når der er bryllupsdage, runde fødselsdage, barnedåb og andre festlige lejligheder i familien.

For stadig at holde kontakt til alle i familien, arrangeres der derfor hvert andet eller tredje år familietræf et eller andet sted i landet.


Klanen 2014
Knudsenklanen anno 2014, endnu ældre men stadig "still going strong"

Klanen 2012
Knudsenklanen anno 2012, lidt ældre men "still going strong"

Klanen 2010
Knudsenklanen anno 2010 samlet på øen, hvor det hele startede, Ærø

Konfirmation + børnehave = familietræf eller hvordan det hele begyndte!

Idéen til at arrangere et familietræf opstod vel egentlig i forbindelse med Chris og Birgiths datter Pias konfirmation i Ålborg. Hele familien på begge sider blev, som sædvanligt, inviteret, og på det tidspunkt boede Malle & Gunner i Ganløse på Sjælland, Edith & Viggo i Andst mellem Kolding og Esbjerg, Karl Ove & Karen Margrethe, Johan & Kirsten boede på Ærø og Jenny & Claus i Bredebro i Sønderjylland.

Der skulle derfor skaffes overnatning til en hel del personer, og da Birgith var leder af en børnehave, blev det arrangeret sådan, at de fire søskende Edith, Karl Ove, Johan og Jenny med ægtefæller fik stillet en hel børnehave til rådighed for overnatning efter konfirmationen.

Det blev en hyggelig aften med snak, sang, pjank og pjat - der var jo masser af legetøj. I løbet af aftenen, faldt snakken på, at det jo egentlig var gevaldig hyggeligt med et sådan uhøjtideligt familie "komsammen", og idéen om at afholde familietræf med regelmæssige mellemrum blev født denne aften.

Allerede året efter i 1976 arrangerede Edith og Viggo det allerførste familietræf i "Kærnehuset" i Gesten Skov.
De efterfølgende år 1978, 1980 og 1985 var der atter familietræf i Kernehuset i Gesten Skov.

Herefter var der en pause i familietræffene, formentlig på grund af andre familiebegivenheder, hvor en stor del af familien var samlet, hvorfor behovet for egentlige familietræf ikke var så stort. Traditionen blev genoptaget i 1995, denne gang i større og mere familievenlige lokaler på Skåstrup Strand. Anledningen var Karlas 85 års fødselsdag. Spejderhytten på Skåstrup Strand blev stedet, hvor familietræffene blev afholdt de næste mange gange. Hytten blev således rammen om familietræf i 1995, 1997, 2000 og 2002.

I 2003 var det Ærø-familien tur til at arrangere familietræf, og det blev afholdt på Ærø i Oldemarkslejren, og i 2006 var det sønderjydernes tur til at arrangere, så derfor blev familietræffet henlagt til Henne Strand. I 2009 var det så nordjydernes tur til at stå for arrangementet, og derfor blev familietræffet afholdt på Thorup Strand. Sidenhen er der blevet afholdt familietræf to gange i 2011 og 2013 på Stenderuphage ved Kolding.

I 1999 blev Karlas fødselsdag holdt i Andst ved Edith og Viggo. Her samledes alle Karlas børn og svigerbørn for at fejre hende, og det blev starten på en tradition for søskendetræf i årene mellem de store familietræf. Her samles søskendeflokken med ægtefæller for at fastholde familieskabet, hygge sig med god mad, vin og ikke mindst snak om dette og hint. Indtil nu har der været afholdt søskendetræf i 2004 i Rudbøl, 2007 i Sæby, 2010 og 2012 på Aggershøj i Marstal og senest i 2014 på Solstrålen, ligeledes i Marstal.
Tidslinje: Skovly ved Ribe Familietræf 2017
Skovly i Høm ved Ribe.

Familietræf 2015
Villa Blomberg i Ærøskøbing.

Søskendetræf 2014:
Solstrålen i Marstal.

Familietræf 2013:
Stenderuphagelejren ved Kolding.

klanen 2012
Søskendetræf 2012:
Aggershøj i Marstal.


Familietræf 2011:
Stenderuphagelejren ved Kolding.


Søskendetræf 2010:
Aggershøj i Marstal


Familietræf 2009:
Thorup Strand.