Home News Kastrup School Family

The Knudsen Clan of Aeroeskobing on the island Aeroe

All descendants of Johannes and Karla Knudsen are born members of the Knudsen Clan. Futher, we count spouses and partners of descendants among the members.

With a record of six children and 16 grandchildren, spouses and partners and no less than 36 great-grandchildren it is impossible to gather everyone for wedding anniversaries, round-number birthdays, christenings or other family celebrations.

Therefore, to keep in touch with everyone in our family, we have a family weekend every two or three years somewhere in Denmark.

klanen 2014
The Knudsen Clan 2014, older but "still going strong"

klanen 2012
The Knudsen Clan 2012, a little bit older, but still fit for fight


The Knudsen Clan, gathered at Aroe where it all started, long time ago

Idéen til at arrangere et familietræf opstod vel egentlig i forbindelse med Chris og Birgiths datter Pias konfirmation i Ålborg. Hele familien på begge sider blev, som sædvanligt, inviteret, og på det tidspunkt boede Malle & Gunner i Ganløse på Sjælland, Edith & Viggo i Andst mellem Kolding og Esbjerg, Karl Ove & Karen Margrethe, Johan & Kirsten boede på Ærø og Jenny & Claus i Bredebro i Sønderjylland.
Der skulle derfor skaffes overnatning til en hel del personer, og da Birgith var leder af en børnehave, blev det arrangeret sådan, at de fire søskende Edith, Karl Ove, Johan og Jenny med ægtefæller fik stillet en hel børnehave til rådighed for overnatning efter konfirmationen.
Det blev en hyggelig aften med snak, sang, pjank og pjat - der var jo masser af legetøj. I løbet af aftenen, faldt snakken på, at det jo egentlig var gevaldig hyggeligt med et sådan uhøjtideligt familie "komsammen", og idéen om at afholde familietræf med regelmæssige mellemrum blev født denne aften.

Allerede året efter i 1976 arrangerede Edith og Viggo det allerførste familietræf i "Kærnehuset" i Gesten Skov.
De efterfølgende år 1978, 1980 og 1985 var der atter familietræf i Kernehuset i Gesten Skov.

Herefter var der en pause i familietræffene, formentlig på grund af andre familiebegivenheder, hvor en stor del af familien var samlet, hvorfor behovet for egentlige familietræf ikke var så stort.

Traditionen blev genoptaget i 1995, denne gang i større og mere familievenlige lokaler på Skåstrup Strand.
Denne spejderhytte blev stedet, hvor familietræffene blev afholdt de næste mange gange. Hytten blev således rammen om familietræf i 1995, 1997, 2000 og 2002.

I 2003 var det Ærø-familien tur til at arrangere familietræf, og det blev afholdt på Ærø i Oldemarkslejren, og i 2006 var det sønderjydernes tur til at arrangere, så derfor blev familietræffet henlagt til Henne Strand. I 2009 var det så nordjydernes tur til at stå for arrangementet, og derfor blev familietræffet afholdt på Thorup Strand.

Sidenhen er der blevet afholdt familietræf to gange i 2011 og 2013 på Stenderuphage ved Kolding.

 

Latest news:


Sieblings reunion 2014:
Photos from the sieblings reunion 2014 i Marstal, Aoeroe

Family reunionf 2013:
Photos from family reunion at Stenderuphage close to Kolding.

Kolding - et besøg værd:
Forslag til besøg og aktiviteter i Kolding og nærmeste omegn

klanen 2012

Sieblings reunion 2012:
Photos from sieblings reunion at Aggershoej in Marstal, Aeroe


Family reunionf 2011:
Photos from family reunion at Stenderuphage close to Kolding.Sieblings reunion 2012:
Photos from sieblings reunion at Aggershoej in Marstal, Aeroe


Family reunionf 2011:
Photos from family reunion at Thorup Beach in northern Jutland