Forside Nyheder Kastrup Skole Slægten

Knudsen-klanen fra Vråvejen, Ærøskøbing

Alle efterkommere af Johannes og Karla Knudsen er fødte medlemmer af Knudsen-klanen. Hertil kommer efterkommernes ægtefæller/samlevere.

Med seks børn og 16 børnebørn med ægtefæller og efterhånden 36 oldebørn, er det umuligt at samle hele familien, når der er bryllupsdage, runde fødselsdage, barnedåb og andre festlige lejligheder i familien.

For stadig at holde kontakt til alle i familien, arrangeres der derfor hvert andet eller tredje år familietræf et eller andet sted i landet.

klanen 2014
Knudsenklanen anno 2014, endnu ældre men stadig "still going strong"

klanen 2012
Knudsenklanen anno 2012, lidt ældre men "still going strong"


Knudsenklanen anno 2010 samlet på øen, hvor det hele startede, Ærø

Konfirmation + børnehave = familietræf eller hvordan det hele begyndte!

Idéen til at arrangere et familietræf opstod vel egentlig i forbindelse med Chris og Birgiths datter Pias konfirmation i Ålborg. Hele familien på begge sider blev, som sædvanligt, inviteret, og på det tidspunkt boede Malle & Gunner i Ganløse på Sjælland, Edith & Viggo i Andst mellem Kolding og Esbjerg, Karl Ove & Karen Margrethe, Johan & Kirsten boede på Ærø og Jenny & Claus i Bredebro i Sønderjylland.
Der skulle derfor skaffes overnatning til en hel del personer, og da Birgith var leder af en børnehave, blev det arrangeret sådan, at de fire søskende Edith, Karl Ove, Johan og Jenny med ægtefæller fik stillet en hel børnehave til rådighed for overnatning efter konfirmationen.
Det blev en hyggelig aften med snak, sang, pjank og pjat - der var jo masser af legetøj. I løbet af aftenen, faldt snakken på, at det jo egentlig var gevaldig hyggeligt med et sådan uhøjtideligt familie "komsammen", og idéen om at afholde familietræf med regelmæssige mellemrum blev født denne aften.

Allerede året efter i 1976 arrangerede Edith og Viggo det allerførste familietræf i "Kærnehuset" i Gesten Skov.
De efterfølgende år 1978, 1980 og 1985 var der atter familietræf i Kernehuset i Gesten Skov.

Herefter var der en pause i familietræffene, formentlig på grund af andre familiebegivenheder, hvor en stor del af familien var samlet, hvorfor behovet for egentlige familietræf ikke var så stort.

Traditionen blev genoptaget i 1995, denne gang i større og mere familievenlige lokaler på Skåstrup Strand. Anledningen var Karlas 85 års fødselsdag. Spejderhytten på Skåstrup Strand blev stedet, hvor familietræffene blev afholdt de næste mange gange. Hytten blev således rammen om familietræf i 1995, 1997, 2000 og 2002.

I 2003 var det Ærø-familien tur til at arrangere familietræf, og det blev afholdt på Ærø i Oldemarkslejren, og i 2006 var det sønderjydernes tur til at arrangere, så derfor blev familietræffet henlagt til Henne Strand. I 2009 var det så nordjydernes tur til at stå for arrangementet, og derfor blev familietræffet afholdt på Thorup Strand.

Sidenhen er der blevet afholdt familietræf to gange i 2011 og 2013 på Stenderuphage ved Kolding.

I 1999 blev Karlas fødselsdag holdt i Andst ved Edith og Viggo. Her samledes alle Karlas børn og svigerbørn for at fejre hende, og det blev starten på en tradition for søskendetræf i årene mellem de store familietræf. Her samles søskendeflokken med ægtefæller for at fastholde familieskabet, hygge sig med god mad, vin og ikke mindst snak om dette og hint. Indtil nu har der været afholdt søskendetræf i 2004 i Rudbøl, 2007 i Sæby, 2010 og 1012 på Aggershøj i Marstal og senest i 2014 på Solstrålen, ligeledes i Marstal.

 

Sidste nyt:

Skovly

Familietræf 2017
Skovly i Høm ved Ribe.

Villa Blomberg

Billeder fra familietræf 2015
Villa Blomberg i Ærøskøbing.


Søskendetræf 2014:
Billeder fra det netop gennemførte søskendetræf 2014. Denne gang på Solstrålen i Marstal.

Familietræf 2013:
Billeder fra endnu et vellykket familietræf 2013 på Stenderuphagelejren ved Kolding.

Kolding - et besøg værd:
Forslag til besøg og aktiviteter i Kolding og nærmeste omegn

klanen 2012

Søskendetræf 2012:
Billeder fra det netop gennemførte søskendetræf 2012. Endnu en gang på Aggershøj i Marstal.


Familietræf 2011:
Billeder fra endnu et vellykket familietræf 2011 på Stenderuphagelejren ved Kolding.
Som sædvanlig er I velkommen til at rekvirere bilderne på en cd.Søskendetræf 2010:
Billeder fra årets søskendetræf 2010 på Aggershøj i Marstal. Hvis I ønsker billederne i en bedre opløsning end fra nettet, send mig jeres postadresse, så sender jeg en cd.


Familietræf 2009:
Billeder fra veloverstået familietræf 2009 på Thorup Strand.